top of page

Uitgelicht op Miljuschka.nl als favoriete zomer activiteit van week 31

We hebben tof nieuws! Want, guess what?! We zijn ontzettend blij en trots dat Chop Chop Tours is opgenomen als een favoriete zomer activiteit van week 31 op Miljuschka.nl, het bekende lifestylemagazine van Miljuschka Witzenhausen. We zijn geselecteerd als een van de leukste zomeractiviteiten om te doen met kinderen - een erkenning waar we stiekem toch wel trots op zijn als klein bedrijf.

zomer activiteit

Wij vinden het natuurlijk altijd al ontzettend leuk om

families op pad te sturen met onze e-choppers. Maar als dan ook nog eens iemand als Miljuschka zegt dat het een van haar favoriete zomeractiviteiten is om te doen met kinderen... Nou, dat is toch helemaal leuk.


Ik weet nog dat we begonnen met het idee van de kinderzitjes. We wilden echt iets aanbieden waar het hele gezin van kan genieten op een veilige manier.

Onze e-choppers met kinderzitjes zorgen ervoor dat iedereen, ongeacht de leeftijd, kan genieten van de mooie omgeving van ons dorp. En het is fantastisch om te zien dat deze moeite wordt gewaardeerd door Miljuschka, die onze tours tot haar favoriete zomeractiviteit heeft benoemd.


Onze missie is altijd geweest om een ervaring te bieden die zowel leuk als veilig is, en natuurlijk ook milieuvriendelijk. En met elke lach die we zien op de gezichten van onze rijdende families, weten we dat we op de goede weg zijn.


Dus als je ons nog niet hebt uitgeprobeerd, nodigen we je van harte uit om eens te komen kijken. Of je nu al jaren in ons dorp woont of gewoon op bezoek bent, onze e-chopper tours zijn een super leuke manier om de omgeving te verkennen.


Kom je ook? Boek snel je tour en ontdek zelf waarom we in de favorieten van Miljuschka.nl staan!


Wil je het gehele bericht lezen van Miljuskcha? Dat kan hier!
59 weergaven

Comments


bottom of page