top of page

VRAAG EN ANTWOORD

01

Heb ik een rijbewijs nodig?

Ja, de choppers gaan 25 en vallen onder snorfiets. Hier heb je een bromfietscertificaat of rijbewijs voor nodig. Ook moet je minimaal 1 jaar in het bezit zijn van een rijbewijs en minimaal 18 jaar zijn.

Wel hebben we ook choppers waar je achterop kan, als iemand dit niet heeft. Max gewicht samen 200 kg.

02

Moet ik een helm op?

Ja, per 1 januari 2023 geld er een helmplicht voor snorfietsen in Nederland. E-choppers vallen onder de categorie snorfiets. Maar wees gerust, we hebben hele leuke helmen. het zijn half-open helmen dus je voelt alsnog lekker de wind in je gezicht!

03

Krijg ik een route mee?

Ja, en je hebt zelfs keuze! We hebben namelijk verschillende routes. Kan je niet kiezen? Laat het ons weten en wij geven advies wat er het beste bij jullie past. 

04

Kan je met je kinderen of met zijn 2e op een E-chopper?

Ja, bij ons kan je met zijn 2e of met je kinderen (incl kinderzitje voor de kleinste) achterop. Let wel op het max gewicht is samen 150 kg is en je actieradius wordt wel wat minder. Hier hebben we de routes voor je op aangepast. 

Het kinderzitje is net zoals een fietszitje. Kinderen die ook al achterop de fiets kunnen, kunnen in het zitje. 

05

Kan ik dit ook huren voor een bedrijfsuitje op een andere dag?

Ja, dat kan zeker! Neem hiervoor even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij hebben 5 e-choppers waarbij je bij 3 modellen achterop kan. Dus we kunnen een uitje aanbieden voor max 8 personen tegelijkertijd.

 

P.s. ook leuk te combineren met picknicks etc!

06

Wat als het regent?

Dan balen we natuurlijk extra hard. Maar daar hebben we onze 'verzet optie' voor. Deze kan je extra toevoegen als je gaat boeken. Zo ben je verzekerd van een droog ritje. Want dan mag je hem verzetten bij slecht weer of ziekte. ;)

07

Moet ik borg betalen?

We vragen een borg van € 100,00 per E-chopper. Deze borg betaal je eenvoudig via een tikkie of contant. Uiteraard krijg je deze gelijk weer terug als je de E-chopper in dezelfde staat terugbrengt.

08

Heb ik scooter ervaring nodig?

Nee, dit is zeker niet nodig, maar uiteraard wel handig. Voordat je vertrekt wordt de E-chopper uitgebreid uitgelegd en kan je even een testritje maken om te voelen hoe het rijdt.

09

Ik ben zwanger, kan ik dan op een E-chopper rijden?

Wat leuk een mini op komst! Maar, ja je kan zeker op de E-chopper rijden. Wel is het altijd op eigen risico. 

10

Hoe zit het met de verzekering?
De e-choppers zijn WA verzekerd en wij hebben een extra ongevallen opzittende verzekering. Schade en diefstal dekt deze verzekering niet, waardoor je hier zelf verantwoordelijk voor bent. Maar wees gerust er zitten genoeg sloten en alarmen op om dit te voorkomen, en als je netjes met de e-choppers omgaat, komt het helemaal goed!

11

Hoe zit het met annulering?

Het leven kan soms een gekke wending hebben. Bij ons kan je een verzet optie voor 3,99 afkopen. Deze voeg je op het einde toe aan je winkelmand. Hiermee mag je je e-chopper tour in het geval van ziekte of slecht weer 1 keer verzetten. 

*Voor arrangementen zoals picknickboxen en borrelboxen kan je hiermee annuleren tot 2 dagen van te voren. Anders betaal je de prijs van de picknick/borrelbox. (deze mag je dan altijd komen ophalen om lekker thuis op te eten). De tour mag je uiteraard dan wel nog verzetten.

Heb je meer vragen? Of wil je iets bespreken?
Bekijk onze algemene voorwaarden en huurregels of neem makkelijk en snel contact op! 

bottom of page