top of page

Klanten vertellen: Het was een fantastisch leuk e-chopper uitje

Hier delen we de avonturen en belevenissen van onze toppers: jullie, onze klanten. Niets leukers dan jullie enthousiaste verhalen en ervaringen horen! In deze blogreeks schitteren jullie in de hoofdrol en hopen we dat jullie verhalen anderen inspireren om ook zo'n tof uitje bij ons te beleven.

e-chopper

Een topdag vol details: Sjoukje's Avontuur "Het was een fantastisch leuk uitje. Mede dankzij hoe goed het allemaal geregeld was. Met oog voor detail. Voor ons zat het in de kleine dingen: ontvangst met een drankje, mini muffins, de goede uitleg, extra service (snelbinder voor tas), leuk verrassingspakketje voor de kinderen met lekkers en gezonds… De route was top. We hebben genoten… Toen we terugkwamen kregen we nog een leuke polaroid als aandenken. Juist die details dus, die extra aandacht, dat deed het hem voor ons. Bedankt!!! ❤️❤️ Wij komen zeker terug. Groetjes Sjoukje"


Onze reactie


Sjoukje, wat een geweldige review! Wij zijn ervan overtuigd dat juist die kleine dingen het verschil maken. We willen dat ieder uitje met ons niet alleen een avontuur is, maar ook een ervaring waar je met een big smile aan terugdenkt. Daarom stoppen we zoveel liefde in die persoonlijke extraatjes, zoals de muffins, het verrassingspakketje voor de kids en de polaroid foto als aandenken.


Echt super dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons en anderen te delen. Jouw feedback betekent veel voor ons. Het is fantastisch om te horen dat jullie zo hebben genoten van jullie dag en we kunnen niet wachten om jullie in de toekomst weer te mogen verwelkomen voor nog meer avonturen!


Blijf genieten, blijf de wereld verkennen en kom snel weer terug voor nog meer fun bij ons!


29 weergaven

Commenti


bottom of page