top of page
NT1_2648.JPG

DE OMGEVING

Het Eiland van Schalkwijk en de Kromme Rijnstreek zijn echt verborgen parels. Hier vind je alles wat je nodig hebt om jouw dagje uit op de e-chopper onvergetelijk te maken. Maar dat is niet alles wat we te bieden hebben. We zijn namelijk groot voorstander van het ondersteunen van lokale ondernemingen en daarom delen we graag informatie over andere ondernemers in de omgeving. Van gezellige lunchtentjes tot leuke winkeltjes en andere activiteiten, we hebben het allemaal voor je verzameld.

En waarom zou je je dag niet helemaal compleet maken met een overnachting in de omgeving? We hebben een selectie gemaakt van accommodaties die perfect zijn voor een ontspannen weekendje weg. Bijvoorbeeld slapen in dome's, tipi's en meer! Dus chop chop, waar wacht je nog op?

 

Huur een e-chopper, ontdek de omgeving en geniet van al het moois dat deze regio te bieden heeft.

Header-Animated-Sfeervol.webp

01

Een pittoresk koffie winkeltje, met lekkere koffie, ontbijt, lunch en meer! Zelfs leuke cadeautjes en vintage spullen vind je hier. Nog zo'n pareltje in Schalkwijk. P.S. huur je bij ons een picknick chop? Dan maak je automatisch kennis met wat lekkere producten van de dominee! 

02

Tijdens onze routes kom je langs dit oude fort dat deel uitmaakt van de nieuwe Hollandse Waterlinie. Een prachtig fort waar je van alles kan doen. Ze hebben een eigen theehuis waar je even bij kan komen onder het genot van een lekkere lunch. Ook kan je bij dit fort overnachten midden in de natuur op het kleinschalige natuurkampeerterrein. Ze hebben leuke fouthutten en tipi's, maar ook kan je met je eigen tent terecht.  Bekijk meer info op hun website.

Fort_WKU.jpeg
870eb2a3-3ac4-461b-b8d1-d44fc2b1d10c.jpg

03

Lekker eten doe je bij Jonkheer De Ram in Schalkwijk. Hier kan je terecht voor een lunch of diner, lekker op het terras, aan het water of binnen. Op loopafstand van Chop Chop Tours af. Dus lekker je dag afsluiten doe je hier!

04

Een fijne camping en Glamping net onder de rook van Utrecht gelegen in Bunnik. Een familie bedrijf dat met liefde en passie gerund wordt door de kids nu. Een sanitairgebouw waar je U tegen zegt. Neem je eigen tent mee of kies een van de glamping opties zoals, de dome's en de pipowagens.

fotos_kalmaan4.jpg
NT1_2503.JPG

05

Dit is echt ons favoriete plekje van de hele omgeving. En tevens ook weer onderdeel van De nieuwe Hollandse waterlinie. Het is een natuurgebied dat vroeger diende als verdedigingswerken. Je kan hier dus letterlijk door de loopgraven lopen en in bunkers kijken. Het is nu omringt door schitterende natuur vol koolzaadbloemen en fruitbomen, ook loopt er een watertje doorheen. Dit is dus echt onze favoriete picknick plek.

06

Maak je e-chopper tour compleet en sluit hem af door lekker te lunchen of dineren bij Pand Pannenkoek om de hoek!

Beleef een bijzondere ervaring in het hart van het Eiland van Schalkwijk, waar je kunt genieten van heerlijke, versgebakken pannenkoeken en nog veel meer, in een uniek en gezellig pand.

Kids kunnen er spelen binnen en buiten en ja je kan er meer eten dan allee pannenkoeken, dus voor iedereen wat wils! 

image00001-scaled.jpeg
bottom of page