top of page
NT1_2648.JPG

Onze Routes

Kom je bij ons een e-chopper huren dan hoef je aan weinig te denken. Wij hebben de mooiste routes al voor je uitgezocht, zodat je daar niet over na hoeft te denken. We hebben verschillende routes voor je klaarliggen. Bijvoorbeeld langs forten, over de lekdijk, leuke dorpjes, strandjes en mooie landweggetjes. Onderweg is er van alles te beleven en uiteraard te proeven! Wij testen en maken de routes echt zelf, zodat jij een optimale beleving hebt. Houd deze pagina in de gaten voor nieuwe routes in de toekomst.

Wil je weten wat er allemaal te beleven is verder in de omgeving bekijk dan ook deze pagina: De Omgeving

E-chopper op een brug

01

Het eiland van Schalkwijk

Dit is een van onze favoriete routes. Een groene route door het mooie eiland van Schalkwijk, langs het water over de lekdijk en door landweggetjes. Vol met leuke en mooie tussenstops om te picknicken, of even wat te eten en drinken. Bekijk alle voedsel automaten en koop wat lekkers voor onderweg. Ook aan geschiedenis schort het niet. Je passeert bijna alle forten en verdedigingswerken in de omgeving. Tip: Stop zeker even bij: Werk aan de Groeneweg ongeveer op 3kwart van de route.

02

2 keer scheepsrecht

Huh het is toch 3 keer scheepsrecht? Nee op deze route ga je 2 keer met een leuke waterpond en vaar je over de lek naar de overkant. Deze route brengt je door 3 leuke dorpen, 't Goy, Culemborg en Schalkwijk. Neem de tijd om te genieten van deze leuke route. Er zijn vele tussenstops waar je even lekker wat kan eten of rustig kan zitten. Op de pondjes kan je met pin of contact betalen.

3 e-chopper op een weg
Een familie op e-choppers

03

Buitenspelen

Ook zo'n zin om buiten te spelen? Dan is dit de route voor jullie. Een leuk stuk om te e-choppen met je gezin, afgewisseld met natuur, speelparken en de kinderboerderij. Je komt door Schalkwijk en gaat om en door Houten heen. Bij de kinderboerderij kan je ook wat eten/drinken. En kies je de 'The Family Chop' als arrangement dan krijgen de kids een lekker snackpakket  mee!
 

bottom of page